11 januari 2009

2009, så blir det.

Sven-Otto Littorin tror att det kommer att bli ett riktigt skitår. Jag kan inte se någon anledning att opponera mot hans statement.

Jobben försvinner, melodifestivalen kommer vara minst lika populär som vanligt, Eminem gör comeback, inte mindre än tretton (13!) nya Wallanderfilmer ska spelas in, Blondinbella kommer att vinna Lets Dance, jag kommer att bli bostadslös och även om sommaren nog blir kanon och vi förtränger allt det onda så kommer Jihde att slå undan benen på oss och starta en ny säsong av Idol framåt höstkanten.

2009 kommer vi även lägga grunden till ett förjävligt 2010, eftersom Sverige inte kommer att kvalificera sig för fotbolls-vm.

Nej då, lite kul kanske det blir. Morrissey kommer till Sverige, Liverpool vinner Premier League, Swedbank Stadion står klar och så ska vi försöka rädda världen vid en jättestor klimatkonferens. Det kommer säkert gå fint det där.

Fint. Det kanske blir ett fint år ändå. Jag har precis fått igång Spotify och det verkar vara fint.

....Men är dom verkligen seriösa med tretton (13) Wallanderfilmer?

Tro fan att Sven-Otto får rätt ändå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har vi emot eminem??

stridsman sa...

Då behöver du bara lyssna in dig på Fleet Foxes. FRA-tjafset har redan dragit förbi, så skit i det, och Henrik Rydström går ju från klarhet till klarhet när han i dagarna talade ut om sin blåvita sida. (Alla håller på Blåvitt!)

Bara B-B kvar på listan och vad du ska göra åt/med henne har jag inte den blekaste.