27 augusti 2008

Det gör ont och det är mörkt. Annars fint, tack.

Härligt att så många läser blogg! Tack för alla roliga och fyndiga kommentarer. Tack o tack.

Närå. I am a waist of time, som de säger.
--
Newsflash! Snart har Malmö de finaste arenorna för landets största idrotter. Tyvärr kommer inte elitlagen som sett till att bygga de finaste arenorna att spela i den högsta divisionen för respektive idrott.
--
När man faller så går det snabbt och gör ont. MFF faller dock under längre tid och längre ner, vilket bara gör ännu ondare.
--
Aj aj aj aj aj aj.
-
Ont gjorde det även att se den senaste Arnfilmen. Herrejösses vilken slakt av boken.
--
Mörkt, blåst och regn. Nu minns jag hur den var. Den där mörka tiden vi kallar hösten. Det var två år sedan jag upplevde den sist.

För ett år sedan gick jag på Queens Road Central.

Det har knappt hunnit bli september och mer än någonsin vill jag fly, precis som Gilberto Gil.
--
OS tog slut den här gången också. Det hade funnits så mycket att skriva om man hade tid. Och ork. Och fortfarande studerade eller gjorde något annat där skriva betyder något.
--
Till sist - någon med en lägenhet till övers? Inte? Koja? Papplåda?

Inte det? Nej.

1 kommentar:

Anonym sa...

visst gör det ont när ljusblåttfaller(ar) men vänta bara......gräset är mycket grönare o bättre på nya arenan!! Just det, hösten är här ! Hade också hellre gått på Stanley Market, Faederboa o druckit goá drinkar, lyxaffärerna i centrum, ätit frukost på McDonalds i Mong Kok,badat i kinesiska sjön osv......
Hjälp sonen med en bra, trevlig. central lya, kära sonens vänner !!! Du är alltid välkommen him å bo hos mossan, finns kanske jobb på gymmet i Bynn ?!?